Bilmåleri

Franks måleri i Pedersöre i närheten av Jakobstad har över 15 års erfarenhet av att reparera plåtskador och måla krockskadade bilar. Förutom bilar målar vi även lastbilar och andra fordon. Franks måleri har blivit kända för sin noggrannhet och kvalité. Våra målare har gått de utbildningar och bilmålningskurser som krävs för att göra ett så bra jobb som möjligt. Vi sätter också i högsta prioritet att få färdigt ditt fordon inom utlovad tid. För att reparera en krockskadad bil kan du vänta dig att vi arbetar med din bil i en vecka.

Kom ihåg att din bils lack inte endast är till för att se snygg ut, utan den är även en viktig faktor som skyddar ditt fordons plåtar och kaross. Om du har en skadad lack tar sig till exempel smuts och vägsalt in, och kan på så vis börja fräta och skada både plåtarna och bilens ram. Vi utför inte endast billackeringar som del av reparationer, utan vi kan även ge din bil en ny färg, eller ett helt unikt lager lack i form av till exempel flerfärgslack.

Våra nya faciliteter har även en billift installerad för att tillåta oss att göra ännu snabbare och noggrannare arbeten när det gäller bilreparationer och lackeringar. Nyckeln till vår framgång ligger i ständig strävan att utvecklas och leverera högsta möjliga kvalité. Vi följer vårt motto ”om det inte är perfekt, gör vi om”, och du vet att du alltid kan vänta dig ett toppresultat när du tar bilen till vårt bilmåleri.

Ta kontakt med oss om du vill veta mer om våra billackerings- eller våra tjänster för reparationer av krockskador. Du kan även boka tid för att komma och visa upp din bil, och på så vis direkt få en offert på vad det skulle kosta att måla upp eller reparera plåtskadorna på ditt fordon.