Franks måleri on laajentanut!

Olemme vasta laajentaneet tuotantotilojamme noin 900 neliömetrillä, mikä tekee tiloistamme yli kaksi kertaa aiempaa suuremmat. Uudessa lisärakennuksessa on erilliset tilat pesua, esitöitä, maalausta ja jälkikäsittelyä varten. Se tehostaa toimintaamme, ja voimme tehdä työmme aiempaa nopeammin ja tarkemmin.

franks måleri maleri bygger ut

 

Uudet maalausboksit

Uusissa tiloissa on kaksi huippumodernia maalausboksia, joista toinen on tarkoitettu automaalaukseen ja toinen suurempiin töihin, kuten veneen osien ja jopa koko veneiden maalausta varten. Pienempi maalausboksi on tehty erityisesti autojen ammattilaismaalausta varten, ja siihen on asennettu Hercules-autohissi.

Molempien maalausboksien läpi voidaan ajaa, ja niissä on tehokas kaasulämmitys sekä lämpöä keräävä ilmastointi, joita voidaan mukauttaa maalauskohteen mukaan. Ne ovat paljon ympäristöystävällisempiä kuin perinteiset saman tyypin maalausboksit, sillä lämpöä keräävä ilmastointi vähentää sekä yrityksen virran- että polttoaineenkulutusta. Uudet Nova Vertan boksit alentavat kulutusta jopa 35 % verrattuna muihin vastaavien mallien bokseihin. Suuri ilmanvaihto ja mahdollisuus lämmittää maalausboksit 80°C:hen minimoivat erityisesti metallivärien kuivumisajan ja parantavat työntekijöidemme työskentelyolosuhteita ja työturvallisuutta.

genero-patrik-edited-web-7img_8617-007

 

Suurempaa maalausboksia voidaan tarvittaessa muuntaa siten, että siihen mahtuu 16 metriä pitkiä osia. Se soveltuu hyvin esimerkiksi veneiden runkojen maalaukseen. Maalausboksissa on myös vahvistettu lattia, jotta se kestää erittäin suuria ja raskaita kohteita. Aiemmin meidän piti maalata suuret osat teltassa, mikä vei aikaa ja vaikeutti maalaustyötä. Uuden boksin ansiosta voimme nyt hoitaa kaikki työt yhdessä tilassa.

Maalausboksit tilattiin italialaiselta Nova Vertalta. Yrityksellä on pitkä kokemus hyvin toimivista ammattimaalareille räätälöidyistä ratkaisuista.

genero-patrik-edited-web-16img_8669-016

 

Uusissa tiloissa voimme työskennellä entistä tehokkaammin ja saada aikaan entistä parempia tuloksia hallituissa olosuhteissa. Erotetut tilat eri työtehtäville vähentävät pölyhiukkasten leviämisen riskiä eri tehtävien välillä, ja sitä tulee välttää, jotta täytämme työllemme asettamamme korkeat vaatimukset.

Näiden uusien mahdollisuuksien ansiosta voimme tulevaisuudessa ottaa vastaan entistä suurempia ja vaativampia haasteita!

Teknisiä tuotteita toimitti HL Group. Lue lisää laajennuksesta heidän kotisivulta ja Nova Vertan blogista