Tietoa meistä

Missiomme

Olemme erikoistuneet purjeveneiden, autojen ja teollisuuden komponenttien edistyksellisiin maalaustöihin. Suoritamme myös jonkin verran maalaustöitä yksityishenkilöille ja yrityksille, jotka tarvitsevat uutta maalipintaa esimerkiksi laatuhuonekaluille tai keittiökalusteille.

Franks målerin kaikissa töissä tavoitellaan täydellisyyttä, sillä haluamme tarjota asiakkaille laatua, johon myös itse olemme tyytyväisiä. Toimitusvarmuus on toinen toimintamme kivijalka. Maailmanluokan maalaustöissä onnistuminen vaatii panostamista osaamiseen ja jatkuvaan laaduntarkkailuun.

Autotallista luksusveneiden maalaamisen ammattilaisiksi

Franks målerin tarina alkoi jo 1997 Frankin korjatessa peltivaurioita ja maalatessa autoja omassa tallissaan. Nykyisin käytössä oleva moderni 800 m² halli rakennettiin Pedersöreen vuonna 2002. Tiloista löytyy kaikki tarvittava autojen sekä veneiden korkealaatuiseen maalaukseen.

Jo vuoden 2000 alussa aloimme autojen lisäksi maalata myös komponentteja purjevenevalmistaja Nautor Swanille. Vuonna 2005 ryhdyimme puolestaan maalaamaan veneenkansia sekä purjeveneitä Baltic Yachtsille. Tätä nykyä veneenmaalaustiimimme keskittyy tarjoamaan rungon, kannen ja pohjan kattavia maalauksen kokonaisratkaisuja muutamille maailman ylellisimmistä purjeveneistä.

Menestyksemme perustana on jatkuva pyrkimys kehittyä ja toimittaa mahdollisimman korkeaa laatua. Mottomme “jos se ei ole täydellinen, teemme sen uudelleen”, on herättänyt arvostusta asiakkaissamme, niin kuluttajissa kuin yrityksissä.