Industrilackering

Målning av komponenter, pluggar och formar till industrier

I våra tjänster ingår även industrilackering och målning av många olika material och typer av arbeten till ett konkurrenskraftigt pris. Från enskilda små komponenter till stora serier och industriformar. Vi är specialiserade på att hitta rätt primer och ytfärg som bäst passar till det material som skall målas. Vi har erfarenhet av våtlackering på en mängd olika material, inte minst metaller, trä, plast och kol- och glasfiber. Vi har specialbyggda lokaler där vi justerar allt från värme till luftfuktighet och ventilation. Tack vare detta kan vi tillverka hela serier med extremt jämnt ytresultat.

Vi målar inte endast föremål till industrier, utan vi betjänar självklart även privatpersoner och småföretagare som har behov av målning eller lackering. Det kan gälla lackering av exklusiva möbler, eller målning av till exempel inredningsprodukter till kök och hem. Inga produkter är för svåra för oss, utan vi tar gärna på oss nya utmaningar.

Våra målare har lång erfarenhet och har jobbat med lackering av en mängd olika typer av produkter. Våra kunder uppskattar att arbeta med oss, då de vet att de kommer få ut ett gott resultat av samarbetet. Vi följer vårt egna motto ”om det inte är perfekt, gör vi om”. Ni berättar vilket slutresultat ni önskar få – vi ser till att ni är nöjda med er produkt.

Våtlackering

Det finns otaliga metoder för lackering av industriprodukter. Vi har valt att specialisera oss på våtlackering på grund av dess många fördelar. Våtlackering fungerar utmärkt på de flesta ytor och material. Det finns ett stort utbud färgalternativ och -kvalitéer, och det är möjligt att ta fram nya kulörer med relativ lätthet. Det är dessutom ett väldigt ekonomiskt alternativ, och tack vare att man kan återanvända spill som uppstår vid våtlackeringen så är det även ett mer miljövänligt alternativ än andra former av lackering.