Om Franks

Vår affärsidé

Vi på Franks måleri är specialiserade på avancerade målningsarbeten av segelbåtar, bilar och komponenter till industrin. Vi utför även en del målningsjobb åt privatpersoner och företag som är i behov av till exempel målning av kvalitétsmöbler eller köksinredningar.

Franks måleri har alltid jobbat för perfektion. Vi vill ge våra kunder den kvalité vi själva skulle vilja ha och vi vill leverera i tid. Vi satsar helt enkelt på att ha den kunskap, den utrustning, och det kvalitetstänk som krävs för att måla i världsklass.

Från bilar i Franks garage till segelbåtar i världsklass

Historien om Franks måleri började så tidigt som 1997 med reparation av plåtskador och målning av bilar i Franks garage. År 2002 byggdes hallen för nuvarande Franks måleri på målarstigen i Esse. Vad som började som en hall på 800 kvadratmeter har idag utökats än mer. Nu är det en toppmodern hall på 1700 kvadratmeter, med all den utrustning som krävs för att måla bilar och båtar till den kvalitét som kunderna önskar. I våra nya lokaler har vi satsat på utrustning av hög kvalité, som inte bara förbättrar arbetsmiljön och säkerheten för våra anställda, utan även är skonsammare mot miljön och låter oss förbruka mindre energi i vårt arbete.

Redan i början av 2000-talet började vi förutom att måla bilar även måla komponenter för segelbåtstillverkaren Nautor Swan. Ett par år senare, 2005 började vi måla båtdäck och segelbåtar för Baltic Yachts. Idag fokuserar vårt team av båtlackerare på att erbjuda helhetslösningar för målning av skrov, däck och botten till några av världens lyxigaste segelbåtar, och vi fortsätter att leverera resultat som vinner pris efter pris på världens mest prestiegefyllda båtmässor.

Vår framgång ligger i ständig strävan att utvecklas och leverera högsta möjliga kvalité. Mottot att ”om det inte är perfekt, gör vi om”, har uppskattas av våra kunder, både bland företag och privatpersoner.